Selecteer een pagina

Werktijden

Dinsdag: 09:00 – 17:00 uur
Woensdag: 09:00 – 17:00 uur
Donderdag 09:00 – 17:00 uur
Vrijdag: 09:00 – 17:00 uur

Beschikbaarheid

Ik heb op dit moment alleen ruimte om nieuwe coachingstrajecten vanuit Care4doctors te starten. (11-4-2018)

Registraties bij

NIP, CRKBO,vereniging EMDR Nederland, NtVP

Jeanine van Leersum

Coaching, Care4Doctors, Basis GGZ

Ik ben Jeanine van Leersum. Met veel plezier ben ik werkzaam als coach. Ik ben geregistreerd als gezondheidszorgpsycholoog en eerstelijnspsycholoog (BIG geregistreerd) en profiteer enorm van een jarenlange ervaring in het behandelen van psychische problematiek. In de loop der jaren ben ik steeds meer gaan coachen en sinds 2015 leg ik me daar grotendeels op toe.

Sinds de oprichting in 2009 werk ik bij de Psychologen Groepspraktijk Amsterdam. Voor die tijd werkte ik bij de PEP (Psychologen Eerstelijns Prakijk) en als senior consultant werkgerelateerde problematiek en loopbaancoach bij B&A Prometheus te Amstelveen. Daarvoor werkte ik dertien jaar bij een grote RIAGG in Amsterdam (GGZ-instelling) in diverse teams.

Mijn aanpak is multimethodisch. Ik werk o.a. met EMDR, schematherapie en cognitieve gedragstherapie, EFT.  Mijn voornaamste doel in mijn werk is om samen met de client weer de eigen kracht aan te boren die nodig is om de balans te herstellen en waar mogelijk disfunctionele patronen te doorbreken.

Op het gebied van werk en verwerking verzorg ik veel coachingstrajecten voor medewerkers van werkgevers. (o.a. Gemeente Amsterdam, SBOH (huisartsen en artsen ouderengeneeskunde in opleiding), Brijder Verslavingszorg, Reakt, Endemol, Buurtzorg, Leekerweide, onderwijsinstellingen).

Voor tarieven van coachingstrajecten kunt u contact met mij opnemen. Er zijn diverse mogelijkheden afhankelijk van uw situatie. (coaching, supervisie, training persoonlijke effectiviteit in werk). U kunt mij mailen of bellen: vanleersum@care4doctors.nl of tel.06-14450150

Mijn collega Katja Pereira en ik hebben  een aparte tak opgericht genaamd care4doctors (www.care4doctors.nl) van waaruit wij coachingstrajecten bieden aan artsen. Zowel individueel als ook waar het gaat om samenwerking met collega’s.

Speciaal aandachtsgebied
coachingstrajecten gericht op werk en verwerking, care4docotors speciaal voor artsen gericht op werk en verwerking.

partner-relatietherapieen (EFT, basis)